speeltuin

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,
het ultieme kinderparadijs

lees meer
robots

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer
tent

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer
atelier

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer
vuurkeuken

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart zijn het NL Doet dagen. Wij doen mee!!

Het volgende project willen we aanpakken:

logo-nl-doet

De doelgroep van de tuin is met name gezinnen. Waarbij er voor ieder wat te beleven is op de tuin. Bloemen knippen, kleine of grote doe workshops  volgen, broodjes bakken boven een vuurtje, cappuccino drinken met een lekker stukje appeltaart en natuurlijk rondrennen en spelen voor de kinderen!

Vooral met name dat laatste: spelen met kinderen is nog onvoldoende aanwezig op de tuin. We hebben een mooie hoge glijbaan en rennen kunnen ze natuurlijk zo wie zo maar wij willen graag meer speelmogelijkheden aanbieden!

kruidentuin-zomerDaarom hebben we onze kruidentuin leeggehaald en gaan we hier een speelveld van maken. In ons bezit zijn 2 grote speeltorens  en 2 wipkippen die nog een plekje moeten krijgen op dit speelveld. Hier zoeken we assistentie voor!! De speeltorens liggen al een 1,5 jaar op hun definitieve plek te wachten en moeten nadat ze op hun plaats staan nodig opgeknapt worden. Ook de wipkippen kunnen een opfrisschilderbeurtje gebruiken… houtsnippers moeten uitgereden worden en we denken er ook over om de bestaande glijbaan te verplaatsen zodat we een mooie speeltuin krijgen voor de oudere kinderen en een grote rustige zandbak voor de kleintjes.

Vindt je het leuk (Of misschien wel als team van een bedrijf) om deze klus samen met ons op te pakken ? Neem dan contact met Anne-Marie op en laat je verder informeren door haar.

Wij zorgen voor alle materialen en een heerlijke lunch. Van te voren worden de aangemelde vrijwilligers verder gebriefd over de klus!

(ps als je liever op deze manier kennis wilt maken met de tuin door een tuinklusje te doen kan dat natuurlijk ook, er is altijd van alles te doen….)

tel. Anne-Marie: 06-20434541

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de klus….

foto-speelterrein kruidentuin-2 foto-torentjes

De tuin is bijna leeg gehaald. Op dit moment zijn we alle bomen aan het snoeien zodat we de torentjes over de sloot kunnen takelen met een hijskraan naar hun definitieve plek. 

vrijdag 10 maart

Het weer heeft de afgelopen week niet meegezeten, de hijskraan die we bestelt hadden liep uit met eerder afgesproken werk waardoor hij de torentjes niet heeft kunnen plaatsen voor 10 maart… Vrijdag de gehele dag geschuurd op de plek waar de torentjes nu nog liggen. Is dat in ieder geval alvast gedaan! Dank jullie vrijwilligers!!

1  schuren-3 schuren-2 koffie-met-gebak schuren