Kinderfeestjes

Het hele jaar door,
het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door, het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door, het ultieme kinderparadijs

lees meer

Tulpen plukken, natuurlijk met bol en al!!!

tulpen 2 verkleindverkleind

TULPENTUIN OPEN ZODRA DE EERSTE TULP BLOEIT!

Wat is er nou Hollandser dan tulpen uit Amsterdam??? Onder de rook van Amsterdam hebben wij meer dan 25.000 tulpen in 50 verschillende kleuren  gepoot. Bij ons kan je deze dagen niet alleen langs de tulpenbedden lopen om de tulpen te bewonderen maar je mag ze ook oogsten!!! Met bol en al kan je de tulpen uit de grond trekken en thuis op de vaas zetten.

Bijzonder: hierdoor heb je eigenlijk 2 x plezier van de tulpen… Als je de bollen nl bewaard tot oktober ze pelt (ontdoet van de afgestorven wortel- en bladresten) en de bollen dan in je eigen tuin poot heb je kans dat je volgend jaar je eigen tulpentuin creëert! Omdat de tulpen buiten in de volle grond worden gepoot en daardoor in hun eigen tempo tot bloei komen zijn ze groter en steviger dan de tulpen die je in de winkel vindt en ook heel lang houdbaar!

Dit jaar hebben we ook nog eens 3500 narcissen gepoot in 6 verschillende kleuren die je in maart bij ons van de bol af kan snijden. Hoe leuk is dat!! (en hou ons in de gaten… in de opvolgende weken volgen de alliums, duizendschonen en de pioenrozen..

plukkende kinderen verkleind torentjes-7

Als je alleen wilt genieten van onze voorjaars tuin met prachtige tulpen ben je natuurlijk ook van harte welkom om een kopje cappuccino te drinken met een heerlijk stukje appelgebak erbij!

Tulpenvaasje schilderen etc is niet alleen in het weekend maar kan je de gehele tulpenperiode doen zonder te reserveren!

Extra activiteiten in het weekend

tulpenvaas verkleindverkleind 1verkleind 5

  • Tulpenvaas schilderen en vullen met 10 stuks zelf geplukte tulpen!Prijs €12,50 (incl. bijsteker,limonade, chips en een kadootje)
  • Klompenbootjes maken. Prijs €14,50 (incl. limonade, chips en een kadootje)
  • Broodje bakken met hotdog en popcorn poppen boven een vuurtje.(van 13.00 tot 14.00 uur) Prijs €4,00
  • Pony ritje maken. (vanaf 12.00 uur, alleen op zondag) Prijs €1,00
  • Spelen, spelen, spelen!