Kinderfeestjes

Het hele jaar door,
het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door, het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door,

het ultieme kinderparadijs

lees meer

Kinderfeestjes

Het hele jaar door, het ultieme kinderparadijs

lees meer

Mozaiek workshops

Mozaïeken is altijd al een andere passie van mij geweest (buiten de bloemen om!!). Ik ben blij dat ik deze hele leuke hobby nu eindelijk met jullie kan delen, maar pas op want dit kan een verslaving worden…!

toilet sleutelhangers lucie

In ons gezellige atelier worden diverse mozaïek workshops gegeven van korte workshops van c.a. 2,5/3  uur tot een volledig dagprogramma inclusief een heerlijke lunch.
Een mozaïek workshop begint altijd met het uitzoeken van een ondergrond, wij hebben verschillende ondergronden in voorraad variërend in formaat en moeilijkheidsgraad.

Om te bepalen hoe je werkstuk eruit komt te zien is het van belang om van te voren een ontwerp te maken. Wij hebben ook voorbeelden maar je kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp verzinnen of even de tuin in lopen om je te laten inspireren door de natuur.Daarna wordt het materiaal uitgezocht, wij werken met de meest uiteenlopende materialen, van verschillende soorten mozaïek steentjes  en gebroken tegels tot natuurlijke materialen zoals grint of boomstamplakjes.
Tijdens het mozaïeken kan je gebruik maken van diverse soorten gereedschap. En natuurlijk is er deskundige begeleiding aanwezig.

Maak van je workshop een echt feest en boek er een Cream tea of High Tea bij.  Gezellig creatief bezig zijn, genieten van een heerlijke High Tea en na afloop met iets prachtigs naar huis, wat wil je nog meer.

Alle workshopprijzen zijn incl. alle materialen, gebruik van gereedschappen, ondergronden onbeperkt koffie/thee met wat lekkers. Indien het een dag workshop betreft verzorgen wij ook een heerlijke lunch.
Ik heb een aantal workshopdata aangegeven. Indien je liever op een andere dag komt geef het aan! De workshop gaat door bij minimaal 4 personen.

Data:

je kan zelf aangeven welke datum je wilt komen mozaieken avond of overdag.

 

Wat wil je doen??

moziek-bijzet-tafel-3 yvette-verkleind

Bijzettafeltje/krukje: Dit is een krukje/bijzettafeltje gemaakt van gebruikt pallet hout, handgemaakt door mensen met een verstandelijke beperking hierdoor is  elk krukje uniek!. Helemaal als je het zelf dan ook nog op je eigen manier mozaiekt! Het tafeltje met vis (tweede foto) is zelf meegenomen door een cursist.
Maten zijn: 42 cm hoog tafelblad is: 35 bij 35 cm

Dag workshop: van 9:30 tot 15:00 uur
Prijs: € 75,00 inclusief lunch, incl. alle materialen, instruktie voegen

 

20150408_155720 mozaiek-libelle-3 vlinder-verkleind vlinder-verkleind-2

Object: vlinder/libelle: dit zijn de uitgelezen ondergronden om veel kleur in te verwerken… Mooi om bv aan de muur op te hangen.
vlinder is ± 27 cm groot, libelle is ± 30 cm groot

Dagdeel workshop: ongeveer 2,5 tot 3 uur
Prijs: €30,00  incl. alle materialen, instruktie voegen

 

mozaiek-schaal-2 schaal-verkleind

Schaal: De ondergrond is een bamboeschaal. Deze schaal is te maken in diverse kleuren. Geef van te voren aan in welke kleur je wilt werken

Dagworkshop: van 9:30 tot 15:00 uur
Prijs: €   65,00  incl. lunch, materialen en voeg instrukties

 

mozaiek-dienblad

Dienblad: De ondergrond is wit, nadat je bedacht hebt wat én hoe je wilt gaan mozaïeken ga je de rand van het dienblad in een kleur verven die bij je ontwerp en tegels past.  Pas hierna ga je beginnen met mozaïeken.
Maat: 27 cm bij 27 cm

Dagworkshop: 9:30 tot 15:00 uur
Prijs: €52,50  incl lunch, alle materialen, instruktie voegen

 dienblad-langwerpig-1

Dienblad langwerpig: De ondergrond is wit, nadat je bedacht hebt wat én hoe je wilt gaan mozaïeken ga je de rand van het dienblad in een kleur verven die bij je ontwerp en tegels past.  Pas hierna ga je beginnen met mozaïeken.
Maat: 45 cm bij 20 cm

Dagworkshop: 9:30 tot 15:00 uur
Prijs: €52,50  incl lunch, alle materialen, instruktie voegen

 

Mocht je nog niet helemaal klaar zijn met je werkstuk na afloop van de workshop dan bestaat de mogelijkheid om op een andere dag terug te komen (open atelier). Tijdens dit  dagdeel (ochend of middag) kan je voor €10,00 gebruik maken van ons atelier en kan je je werkstuk afmaken. Koffie/ thee, lijm en voegmiddelen zijn bij de prijs inbegrepen. Extra materialen (tegels etc) worden apart berekent)

  • Workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen
  • Bel voor een datum als u met een eigen groepje wilt komen
  • Prijzen zijn incl. materialen, gebruik van gereedschap, koffie/thee en wat lekkers erbij
  • Na afloop van de workshops krijg je voegmateriaal en voeg instructies mee (voegen kan pas na 24 uur, de lijm moet eerst goed uitgedroogd zijn!)
  • Dagworkshop is van 9:30 tot 15:00 uur
  • Avondworkshop is op 2 avonden in overleg en duurt van 19:00 tot 22:00 uur
  • Dagdeel workshop in overleg